Sunday, April 19, 2020

Garden Glow // Valopuisto Dubaissa


We were in Dubai after Christmas time and visited in this huge light park called Dubai Garden Glow. It consist of five different sections: Glow-, Dino-, Ice-, Magic- and Art parks. This year was the fifth season of the park open to the public. The park is open in the evenings 4-11pm and it's located in the city area near the Dubai Frame. The ticket costs 110 AED (30 euros) and it includes Glow, Dino and Ice parks and if you pay extra you can also visit the Magic and Art parks.


Garden Glow Dubain sisäänkäynti



In the Glow section there are plenty of artworks made of lights. 
In the Dino park there are of course dinosaurs and information about those creatures. 


The Ice park is built inside of a hall and there are some ice sculptures. If you want you can borrow a jacket before entering the building but if you are familiar with cold it it possible to make the visit without it. 








There are also some kiosks in the park where you can buy some snacks. In my opinion the park itself is a perfect place both adults and kids. Definitely worth visiting!


_________________________________________________________________________________


Joulun jälkeen suuntasimme Dubaihin ja kävimme Garden Glow-nimisessä valopuistossa, joka on ollut toiminnassa viisi vuotta. Kyseessä on siis ulkoilmapuisto, joka koostuu viidestä eri osa-alueesta: Glow-, Dino-, Ice-, Magic- ja Art puistoista. Puisto on avoinna iltaisin ja se sijaitsee Dubain keskustassa. Läheltä löytyy myös Dubai Frame-turistinähtävyys, joten siinä samalla näkee myös senkin. Lippu maksaa noin 30 euroa ja sillä pääsee Glow, Ice ja Dino-puistoihin. Lisämaksusta voi ostaa lipun myös Magic ja Art-puistoihin.


Valopuisto sisältää valtavan määrän LED-valoista, kankaista ja kierrätetyistä materiaaleista tehtyjä taideteoksia. On kukkia, pupuja, pandoja, lintuja, kasveja, puita ja niin edelleen. Puisto on rakennettu niin, että sen voi kävellä läpi ja samalla ihastella kaunista valotaidetta. 


Dinoparkissa on erilaisia valaistuja ja liikkuvia dinosauruksia sekä infoa niiden elämästä. 


Jääpuisto löytyy erillisestä hallista alueen sisäpuolelta. Ennen sisälle menoa voi halutessaan ottaa lainaan takin, mutta vierailusta selviää kyllä ilman sitäkin, jos pieni kylmyys ei haittaa. 


Olin todella yllättynyt kuinka isosta puistosta onkaan kyse ja kannattaakin mennä hyvissä ajoin sinne, jos haluaa käydä puiston rauhassa läpi. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka! 

No comments:

Post a Comment