Sunday, March 8, 2020

I'm Vlogging // Aloitin Vloggaamisen


Today's topic is a little bit different than usual because I wanted to share these news also in here. As you can already see it from the title I'm starting to vlog about my life.  


I have wanted to try vlogging for some time and now I decided that it is now or never. So in the future you can find me also from YouTube. The name of my channel is Girl Greets Globe and I try to upload a new video on every Sunday. Videos are in Finnish and I'm sharing parts of my life there. Welcome to follow me in there!



Ps. Almost forgot, Happy Women's Day!

_________________________________________________________________________________

Tämän päivän blogiteksti on hieman erilainen kuin yleensä, sillä halusin jakaa nämä uutiset myös täällä bloginkin puolella. Olen nimittäin alkanut myös vloggaamaan ja kamera sekä editointiohjelma ovatkin olleet parhaimpia ystäviäni lähiaikoina. 


Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla vloggaamista ja tänne muuton myötä ajatus on vain vahvistunut entisestään. Jokuaika sitten hankin kameran ja päätin, että tästä se nyt sitten alkaa. Jatkossa minut ja tuotokseni löytyvät myös siis YouTuben puolelta. Kanavani nimi on mikäs muukaan kuin Girl Greets Globe ja pyrin lataamaan sinne videon joka sunnuntai. Videoilla kerron elämästämme täällä ja saattaapa luvassa olla muunmuassa joitain haasteita, sillä tykkään haastaa itseäni ja kokeilla erilaisia asioita. Joten tervetuloa seuraamaan tubenkin puolelle! Bloggaamista en aio unohtaa ja kirjoitan tänne säännöllisesti viikoittain.


Tässä linkki kanavalleni: https://www.youtube.com/channel/UCV04o6jwVg7g16tt-xLNOFg


Tämänkertainen postaus oli siis tällainen ilmoitusluonteinen asia ja jatkossa kirjoittelen tänne matkoistamme ja asumisesta täällä Abu Dhabissa. 


Ps. Hyvää naistenpäivää!!

No comments:

Post a Comment